သုံးထပ္သားပ်ားရည္အႂကြပ္ေၾကာ္
••••••••••••••••••••••••••••••••••
••••••••••••••••••••••••••••••••••
သုံးထပ္သား................၃၀က်ပ္သား
ပ်ားရည္.....................၁ဇြန္း
သၾကား.....................အနည္းငယ္
ခ်င္း.........................၁တက္
ပ်ားရည္.....................၁ဇြန္း
သၾကား.....................အနည္းငယ္
ခ်င္း.........................၁တက္
သုံးထပ္သားကိုေရေဆးသန္႔စင္ၿပီးအတုံးငယ္မ်ားတုံးပါ။
ညႇက္ေနေအာင္ေထာင္းထားတဲ့ခ်င္းအရည္ကိုသုံးထပ္သားထဲညႇစ္ခ်ၿပီးပ်ားရည္၊ဆား၊သၾကားတို႔ျဖင့္နယ္ပါ။
အိုးတစ္လုံးမွာထည့္ၿပီးေရအနည္းငယ္ျဖည့္စြက္ကာေရခမ္းၿပီးႏွဳးသည္အထိျပဳတ္ေပးပါ။
ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာဆီကိုအပူေပးၿပီးေရခမ္းေအာင္ျပဳတ္ထားတဲ့သုံးထပ္သားေတြကိုေရႊညိဳေရာင္ရေအာင္ေၾကာ္ယူဆီစစ္ကာသုံးေဆာင္ပါ။
႐ိုး႐ွင္းလြယ္ကူေပမယ့္..အရသာတစ္မ်ိဳးထူးျခားတဲ့သုံးထပ္သားအႂကြပ္ေၾကာ္ပါ။
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား
No comments:
Post a Comment