ထူးဆန္းတာေလးကိုမွစိတ္ဝင္စားရင္ေလ့လာၾကည့္ပါ။
ဟိုးအရင္ဟိုလ္တယ္မွာအတူလုပ္ဖူးတဲ့သူငယ္ခ်င္း
(အခုေတာ့..သေဘၤာသီးေပါ့)သူ႔ရဲ႕နည္းလမ္းေလးနဲ႔စမ္းၾကည့္ထားပါတယ္။
ဟိုးအရင္ဟိုလ္တယ္မွာအတူလုပ္ဖူးတဲ့သူငယ္ခ်င္း
(အခုေတာ့..သေဘၤာသီးေပါ့)သူ႔ရဲ႕နည္းလမ္းေလးနဲ႔စမ္းၾကည့္ထားပါတယ္။
ခရမ္းသီးတန္ပူရာႏွင့္ဒိန္ခ်ဥ္ေဆာ့စ္
•••••••••••••••••••••••••••••••••••
•••••••••••••••••••••••••••••••••••
ခရမ္းသီး႐ွည္...........၂လုံး
ၾကက္ဥ..................၁လုံး
ဂ်ဳံမႈန္႔....................၂ခြက္(လက္ဖက္ရည္ပန္းကန္)
ဘီယာ..................၁ခြက္(လက္ဖက္ရည္ပန္းကန္)
ခ်င္း.....................ပါးပါး(၂)ခ်ပ္
ၾကက္ဥ..................၁လုံး
ဂ်ဳံမႈန္႔....................၂ခြက္(လက္ဖက္ရည္ပန္းကန္)
ဘီယာ..................၁ခြက္(လက္ဖက္ရည္ပန္းကန္)
ခ်င္း.....................ပါးပါး(၂)ခ်ပ္
ၾကက္ဥ၊ဂ်ဳံမႈန္႔၊ခ်င္းေထာင္းရည္ႏွင့္ဘီယာကိုမုန္႔ႏွစ္ရည္
ျဖစ္သည္အထိေခါက္ပါ။
ျဖစ္သည္အထိေခါက္ပါ။
င႐ုတ္ေကာင္းမႈန္႔ေလးအနည္းငယ္ထည့္ေမႊေပးပါ။
မထူမပါးလွီးထားေသာခရမ္းသီးဝိုင္းေလးေတြကိုမုန္႔ႏွစ္ရည္မွာႏွစ္ၿပီးေရႊေရာင္ရေအာင္ေၾကာ္ယူဆီစစ္ပါ။
ဒိန္ခ်ဥ္ေဆာ့စ္
••••••••••••••
••••••••••••••
ဒိန္ခ်ဥ္................၁ခြက္(လက္ဖက္ရည္ပန္းကန္)
သၾကား..............၁ဇြန္း(ထမင္းစားဇြန္း)
ဆား..................လိုအပ္သလို
င႐ုတ္စိမ္းမႈန္႔(အစပ္).အနည္းငယ္
ပူဒီနံရြက္...............၅ရြက္ခန္႔
သၾကား..............၁ဇြန္း(ထမင္းစားဇြန္း)
ဆား..................လိုအပ္သလို
င႐ုတ္စိမ္းမႈန္႔(အစပ္).အနည္းငယ္
ပူဒီနံရြက္...............၅ရြက္ခန္႔
ဒိန္ခ်ဥ္ထဲသို႔ ဆား၊သၾကားရည္၊င႐ုတ္စိမ္းမႈန္႔တို႔ထည့္ၿပီးႏို႔ရည္ပုံစံရသည္အထိေမႊေပးပါ။
ပူဒီနံရြက္ေလးမ်ားႏွင့္အလွဆင္ပါ။
(မွတ္ခ်က္။ကြၽန္ေတာ္သုံးတဲ့အခ်ိန္ပူဒီနံရြက္မရိွလို႔မသုံးထားရပါ)
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား
No comments:
Post a Comment