ရာသီစာ မရမ္းသီးင႐ုပ္သီးစိမ္း
ေထာင္းနည္းေလးမ်ွေဝေပးပါရေနာ္..
========================
ေထာင္းနည္းေလးမ်ွေဝေပးပါရေနာ္..
========================
ဒီနည္းဟာSis Nang Thandar Ooရဲ႕ေထာင္းနည္းျဖစ္ပါတယ္..layကေနတဆင့္ျပန္လည္မ်ွေဝေပးရျခင္းပါ႐ွင့္။
ျပဳလုပ္နည္း
=========
=========
ၿမိတ္ငါးပိေမႊးေမႊးေလးကိုမီးကင္ထားပါ။
ေပၚခါစ မရမ္းသီးစိမ္းကို၂ျခမ္းခြဲၿပီးအေစ့ထုတ္ကာေရစိမ္ထားပါ။
ပုဇြန္ေျခာက္ေရစိမ္ထားပါ။
င႐ုပ္ဆံုထဲ ျကက္သြန္ျဖူ\င႐ုပ္သီးစိမ္း\အနည္းငယ္ထည့္ကာညႇက္ေအာင္ေထာင္းၿပီးပုဇြန္ေျခာက္..ထည့္ပါပုဇြန္ေျခာက္ညႇက္ပါက..မရမ္းသီးနဲ႔ငါးပိမီးကင္ထည့္ကာသမေအာင္ေရာေထာင္းၿပီး ပဲဆီေလးဆမ္းကာသံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီး႐ွင့္။ဟင္းခတ္မႉန္႔ႀကိဳက္ပါကထည့္ႏိုင္ပါတယ္႐ွင့္။
ေပၚခါစ မရမ္းသီးစိမ္းကို၂ျခမ္းခြဲၿပီးအေစ့ထုတ္ကာေရစိမ္ထားပါ။
ပုဇြန္ေျခာက္ေရစိမ္ထားပါ။
င႐ုပ္ဆံုထဲ ျကက္သြန္ျဖူ\င႐ုပ္သီးစိမ္း\အနည္းငယ္ထည့္ကာညႇက္ေအာင္ေထာင္းၿပီးပုဇြန္ေျခာက္..ထည့္ပါပုဇြန္ေျခာက္ညႇက္ပါက..မရမ္းသီးနဲ႔ငါးပိမီးကင္ထည့္ကာသမေအာင္ေရာေထာင္းၿပီး ပဲဆီေလးဆမ္းကာသံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီး႐ွင့္။ဟင္းခတ္မႉန္႔ႀကိဳက္ပါကထည့္ႏိုင္ပါတယ္႐ွင့္။
Thida lay lay
No comments:
Post a Comment