မဂၤလာပါ အာရွေရႊကမၻာေျမမွေႏြးေထြးစြာႀကိဳဆိုပါတယ္ အခုလိုအလည္လာေရာက္တဲ့အတြက္လည္းေက်းဇူးတင္ပါတယ္ အာရွေရႊကမၻာေျမသို႔အလည္ေရာက္ရွိလာၾကေသာ မိတ္ေဆြသူငယ္ခ်င္းမ်ားအားလံုးစိတ္ခ်မ္းသာကိုယ္က်န္းမာၿပီးေပ်ာ္ရႊင္ခ်မ္းေျမ့ၾကပါေစ

Saturday 23 January 2016

မရမ္းသီးင႐ုပ္သီးစိမ္း ေထာင္း























ရာသီစာ မရမ္းသီးင႐ုပ္သီးစိမ္း
ေထာင္းနည္းေလးမ်ွေဝေပးပါရေနာ္..
========================
ဒီနည္းဟာSis Nang Thandar Ooရဲ႕ေထာင္းနည္းျဖစ္ပါတယ္..layကေနတဆင့္ျပန္လည္မ်ွေဝေပးရျခင္းပါ႐ွင့္။

ျပဳလုပ္နည္း
=========
ၿမိတ္ငါးပိေမႊးေမႊးေလးကိုမီးကင္ထားပါ။
ေပၚခါစ မရမ္းသီးစိမ္းကို၂ျခမ္းခြဲၿပီးအေစ့ထုတ္ကာေရစိမ္ထားပါ။
ပုဇြန္ေျခာက္ေရစိမ္ထားပါ။
င႐ုပ္ဆံုထဲ ျကက္သြန္ျဖူ\င႐ုပ္သီးစိမ္း\အနည္းငယ္ထည့္ကာညႇက္ေအာင္ေထာင္းၿပီးပုဇြန္ေျခာက္..ထည့္ပါပုဇြန္ေျခာက္ညႇက္ပါက..မရမ္းသီးနဲ႔ငါးပိမီးကင္ထည့္ကာသမေအာင္ေရာေထာင္းၿပီး ပဲဆီေလးဆမ္းကာသံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီး႐ွင့္။ဟင္းခတ္မႉန္႔ႀကိဳက္ပါကထည့္ႏိုင္ပါတယ္႐ွင့္။

Thida lay lay

No comments:

Post a Comment