ဗမာငါးပိရည္ေဖ်ာ္နည္းေလးမ်ွေဝေပးပါရေစေနာ္။
ခ်က္ရေအာင္၊စားရေအာင္
Groupရဲ႕ေပ်ာ္စရာဟင္းခ်က္ၿပိဳင္ပြဲအစီစဥ္မွ ဆရာChit Ko Koရဲ႕ငါးပိရည္တို႔စရာအစံုျဖစ္ပါတယ္။ဆရာရဲ႕ငါးပိရည္ေဖ်ာ္နည္းပါ႐ွင့္။
ခ်က္ရေအာင္၊စားရေအာင္
Groupရဲ႕ေပ်ာ္စရာဟင္းခ်က္ၿပိဳင္ပြဲအစီစဥ္မွ ဆရာChit Ko Koရဲ႕ငါးပိရည္တို႔စရာအစံုျဖစ္ပါတယ္။ဆရာရဲ႕ငါးပိရည္ေဖ်ာ္နည္းပါ႐ွင့္။
ျပဳလုပ္နည္း
=======
=======
ငါးပိရည္ကိုက်ိဳၿပီးအ႐ိုးစစ္ထားပါ။
ၾကက္သြန္ျဖဴနဲ႔င႐ုပ္သီးစိမ္းေလွာ္ၿပီးညႇက္ေအာင္ေထာင္းထားပါ။ပုဇြန္ေျခာက္ကိုေရစိမ္ၿပီးညႇက္ေအာင္ေထာင္းတာနဲ႔ေရာေဖ်ာ္၍တို႔စရာအစံုျဖင့္တြဲဖက္စားႏိုင္ပါၿပီး႐ွင့္။ပုဇြန္ေျခာက္အစားပုဇြန္ေလွာ္နဲ႔ငါးကင္ကိုလဲအစားထိုးအသံုးျပဳႏိုင္ပါတယ္႐ွင့္။
ၾကက္သြန္ျဖဴနဲ႔င႐ုပ္သီးစိမ္းေလွာ္ၿပီးညႇက္ေအာင္ေထာင္းထားပါ။ပုဇြန္ေျခာက္ကိုေရစိမ္ၿပီးညႇက္ေအာင္ေထာင္းတာနဲ႔ေရာေဖ်ာ္၍တို႔စရာအစံုျဖင့္တြဲဖက္စားႏိုင္ပါၿပီး႐ွင့္။ပုဇြန္ေျခာက္အစားပုဇြန္ေလွာ္နဲ႔ငါးကင္ကိုလဲအစားထိုးအသံုးျပဳႏိုင္ပါတယ္႐ွင့္။
Thida lay lay
No comments:
Post a Comment