မဂၤလာပါ အာရွေရႊကမၻာေျမမွေႏြးေထြးစြာႀကိဳဆိုပါတယ္ အခုလိုအလည္လာေရာက္တဲ့အတြက္လည္းေက်းဇူးတင္ပါတယ္ အာရွေရႊကမၻာေျမသို႔အလည္ေရာက္ရွိလာၾကေသာ မိတ္ေဆြသူငယ္ခ်င္းမ်ားအားလံုးစိတ္ခ်မ္းသာကိုယ္က်န္းမာၿပီးေပ်ာ္ရႊင္ခ်မ္းေျမ့ၾကပါေစ

Saturday 23 January 2016

ဗမာငါးပိရည္ေဖ်ာ္





















ဗမာငါးပိရည္ေဖ်ာ္နည္းေလးမ်ွေဝေပးပါရေစေနာ္။
ခ်က္ရေအာင္၊စားရေအာင္
Groupရဲ႕ေပ်ာ္စရာဟင္းခ်က္ၿပိဳင္ပြဲအစီစဥ္မွ ဆရာChit Ko Koရဲ႕ငါးပိရည္တို႔စရာအစံုျဖစ္ပါတယ္။ဆရာရဲ႕ငါးပိရည္ေဖ်ာ္နည္းပါ႐ွင့္။
ျပဳလုပ္နည္း
=======
ငါးပိရည္ကိုက်ိဳၿပီးအ႐ိုးစစ္ထားပါ။
ၾကက္သြန္ျဖဴနဲ႔င႐ုပ္သီးစိမ္းေလွာ္ၿပီးညႇက္ေအာင္ေထာင္းထားပါ။ပုဇြန္ေျခာက္ကိုေရစိမ္ၿပီးညႇက္ေအာင္ေထာင္းတာနဲ႔ေရာေဖ်ာ္၍တို႔စရာအစံုျဖင့္တြဲဖက္စားႏိုင္ပါၿပီး႐ွင့္။ပုဇြန္ေျခာက္အစားပုဇြန္ေလွာ္နဲ႔ငါးကင္ကိုလဲအစားထိုးအသံုးျပဳႏိုင္ပါတယ္႐ွင့္။

Thida lay lay

No comments:

Post a Comment