႐ွမ္းပဲပုတ္ႏွင့္ဂ်ဳးျမစ္င႐ုတ္သီးေထာင္း
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••
႐ွမ္းပဲပုတ္(ပါး).........၁၅ခ်ပ္
ဂ်ဳးျမစ္...................၁၀က်ပ္သားခန္႔
င႐ုတ္သီးစိမ္း.. .......၁၅ေတာင့္
ၾကက္သြန္ျဖဴ.. .......၅တက္
ဂ်ဳးျမစ္...................၁၀က်ပ္သားခန္႔
င႐ုတ္သီးစိမ္း.. .......၁၅ေတာင့္
ၾကက္သြန္ျဖဴ.. .......၅တက္
႐ွမ္းပဲပုတ္ ကိုမီးေအးေအးမွာႂကြပ္ေနေအာင္ကင္ပါ။
င႐ုတ္သီးစိမ္းကိုအညႇာေႁခြၿပီးေလွာ္ပါ။
ၾကက္သြန္ျဖဴႏွင့္ဂ်ဳးျမစ္ကိုခပ္ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းထားပါ။
င႐ုတ္သီးစိမ္း၊ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ဂ်ဳးျမစ္တို႔ကိုဆား၊ဟင္းခတ္မႈန္႔တို႔ႏွင့္အတူေရာေထာင္းပါ။
ညႇက္သြားၿပီဆိုမွႂကြပ္ေနေအာင္ကင္ထားတဲ့ပဲပုတ္ေတြထည့္ကာေစးထန္းသြားသည္အထိေထာင္းပါ။
ေရခဲေသတၱာထဲၾကာ႐ွည္စြာထားၿပီးသုံးေဆာင္ႏိူင္ပါတယ္။
စားသုံးခါနီးမွာ..ပဲဆီေမႊးေလးဆမ္းႏိူင္သလိုသံပုရာရည္ေလးညႇစ္ၿပီးလဲသုံးေဆာင္ႏိူင္ပါတယ္။
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား
No comments:
Post a Comment