ခ်ဥ္ေပါင္တလွိမ့္ထိုးေၾကာ္
•••••••••••••••••••••••••
•••••••••••••••••••••••••
ခ်ဥ္ေပါင္ရြက္.................၅စည္း
ၾကက္သြန္နီ.. ...............၃လုံး
ၾကက္သြန္ျဖဴ.. ..............၁၀တက္
ပုစြန္ေျခာက္.. ...............၃ဇြန္း
င႐ုတ္သီးစိမ္း.. .............၁၀ေတာင့္ခန္႔
ၾကက္သြန္နီ.. ...............၃လုံး
ၾကက္သြန္ျဖဴ.. ..............၁၀တက္
ပုစြန္ေျခာက္.. ...............၃ဇြန္း
င႐ုတ္သီးစိမ္း.. .............၁၀ေတာင့္ခန္႔
ခ်ဥ္ေပါင္ရြက္ကို႐ိုးတံမပါေအာင္ေႁခြယူကာေရေဆးၿပီး
ေရစစ္ပါ။
ေရစစ္ပါ။
ျဖစ္ႏိူင္လွ်င္အနည္းငယ္ႏြမး္ေအာင္ေနပူလွန္းပါ။
ပါးပါးလွီးထားတဲ့ၾကက္သြန္နီကိုဆီသတ္ပါ။အနည္းငယ္ႏြမ္းၿပီးဝါလာလွ်င္နႏြင္းမႈန္႔၊င႐ုတ္စိမ္းမႈန္႔ထည့္ေပါင္းကာေထာင္းထားေသာျကက္သြန္ျဖဴကိုထည့္ေပါင္းဆီသတ္ပါ။
ေမႊးၿပီးႏြမ္းလာလွ်င္ပုစြန္ေျခာက္မႈန္႔ထည့္ၿပီးေၾကာ္ပါ။
ေနာက္ဆုံးခ်ဥ္ေပါင္ရြက္ေလးေတြထည့္ၿပီးလွိမ့္ေနေအာင္ေၾကာ္ေပးရပါမယ္။
ခ်ဥ္ေပါင္ေၾကာ္ေတြႏြမ္းၿပီးေျခာက္သြားလွ်င္အညႇာေႁခြ
ထားတဲ့င႐ုတ္သီးစိမ္းေလးမ်ားထည့္ေပါင္းေပးပါ။
ထားတဲ့င႐ုတ္သီးစိမ္းေလးမ်ားထည့္ေပါင္းေပးပါ။
မွတ္ခ်က္။ခ်ဥ္ေပါင္ေၾကာ္ခ်ိန္မွာဆီျပည့္ဝဖို႔လိုအပ္ၿပီး
ေၾကာ္ၿပီးမွသာပိုလွ်ံေနေသာဆီေတြကိုစစ္ထုတ္ေပးရပါမယ္။
ေၾကာ္ၿပီးမွသာပိုလွ်ံေနေသာဆီေတြကိုစစ္ထုတ္ေပးရပါမယ္။
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား
No comments:
Post a Comment