ခရမ္းကေစာ္ခါးသီးေထာင္း
•••••••••••••••••••••••••••
•••••••••••••••••••••••••••
ခရမ္းကေစာ္ခါးသီး(ေႁခြၿပီး)...၁ခြက္(လက္ဖက္ရည္ပန္းကန္)
င႐ုတ္သီးစိမ္း.. ................၁၅ေတာင့္
ၾကက္သြန္ျဖဴ.. ................၅တက္
ပဲဆီ(သို႔မဟုတ္)သံပုရာရည္
င႐ုတ္သီးစိမ္း.. ................၁၅ေတာင့္
ၾကက္သြန္ျဖဴ.. ................၅တက္
ပဲဆီ(သို႔မဟုတ္)သံပုရာရည္
ခရမ္းကေစာ္ခါးသီး ႏွင့္င႐ုတ္သီးစိမ္းကိုေရာၿပီးေလွာ္ပါ။(အညႇာမေႁခြရေသးတဲ့ခရမ္းကေစာ္ခါးသီးဆိုရင္ေတာ့ျပာပူထဲထိုးၿပီးမီးဖုတ္တာကပိုေမႊးပါတယ္)
ေလွာ္ထားတဲ့င႐ုတ္သီးစိမ္းနဲ႔ၾကက္သြန္ျဖဴ
အစိမ္းကိုဦးစြာညႇက္ေအာင္ေထာင္းပါ။
အစိမ္းကိုဦးစြာညႇက္ေအာင္ေထာင္းပါ။
င႐ုတ္သီးညႇက္ၿပီဆိုမွမီးဖုတ္(သို႔)ေလွာ္ထားတဲ့
ခရမ္းကေစာ္ခါးသီးေလးေတြထည့္ၿပီးေထာင္းပါ။
ခရမ္းကေစာ္ခါးသီးေလးေတြထည့္ၿပီးေထာင္းပါ။
ထိုသို႔ေထာင္းေနစဥ္ဆားႏွင့္ဟင္းခတ္မႈန္႔ကိုထည့္ရင္းေထာင္းရင္းပုံစံမ်ိဳးျဖင့္ေထာင္းပါ။(မမည္းသြားေစရန္)
ခရမ္းကေစာ္သီးဟာအလုံးကြဲတာနဲ႔ေလတိုက္ၿပီး
မည္းသြားတတ္သေဘာရိွပါတယ္။
မည္းသြားတတ္သေဘာရိွပါတယ္။
အလြန္ညႇက္ေနစရာမလိုအပ္ပဲလုံးျခမ္းခြဲအေနအထားေလာက္ပဲေထာင္းရပါမယ္။
ဆီစိမ္းျဖစ္ေစ..သံပုရာရည္ျဖစ္ေစဆမ္းၿပီးသုံးေဆာင္ႏိူင္ပါတယ္။
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား
No comments:
Post a Comment