ေန႔အပူခ်ိန္အနည္းငယ္ျပင္းလာၿပီဆိုေတာ့..
ထမင္းၾကမ္းေလးနဲ႔အသုပ္ေလးေတြကပိုၿပီး
ခံတြင္းေတြ႔ႏိူင္ပါတယ္....
ျမင္းခြာရြက္ကိုပုံစံတစ္မ်ိဳးေလးေျပာင္းသုပ္ၾကည့္ၾကရေအာင္...
ထမင္းၾကမ္းေလးနဲ႔အသုပ္ေလးေတြကပိုၿပီး
ခံတြင္းေတြ႔ႏိူင္ပါတယ္....
ျမင္းခြာရြက္ကိုပုံစံတစ္မ်ိဳးေလးေျပာင္းသုပ္ၾကည့္ၾကရေအာင္...
ျမင္းခြာရြက္ႏွင့္ငါးကေလးေလွာ္သုပ္
*******************************
*******************************
ျမင္းခြာရြက္.............၂စည္း
ငါးနီတူ...................လက္တစ္ဆုပ္ခန့္
႔ၾကက္သြန္နီ............၁လုံး
ဥနီ.........................တစ္စိတ္
သခြားသီး................တစ္စိတ္
ျကက္သြန္ျဖဴ............၃တက္
င႐ုတ္ၾကမ္းအစိမ္းမႈန္႔..၁/၂ဇြန္း
သံပုရာသီး................၁လုံး
ငါးငံျပာရည္...............၂ဇြန္း
ဟင္းခတ္မႈန္႔.. ...........အနည္းငယ္
ငါးနီတူ...................လက္တစ္ဆုပ္ခန့္
႔ၾကက္သြန္နီ............၁လုံး
ဥနီ.........................တစ္စိတ္
သခြားသီး................တစ္စိတ္
ျကက္သြန္ျဖဴ............၃တက္
င႐ုတ္ၾကမ္းအစိမ္းမႈန္႔..၁/၂ဇြန္း
သံပုရာသီး................၁လုံး
ငါးငံျပာရည္...............၂ဇြန္း
ဟင္းခတ္မႈန္႔.. ...........အနည္းငယ္
ပထမဆုံးငါးနီတူကိုႂကြပ္ေအာင္ေလွာ္ၿပီးအေအးခံထားပါ
ျမင္းခြာရြက္ကို၁လက္မခန္႔အ႐ွည္လွီးပါ။
သခြားသီး ၊ၾကက္သြန္နီ၊ဥနီတို႔ကိုေတာ့ခပ္ၾကမ္း
ၾကမ္းလွီးျဖတ္ပါ။
ၾကမ္းလွီးျဖတ္ပါ။
ၾကက္သြန္ျဖဴ ကိုေတာ့ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းၿပီး..င႐ုတ္ၾကမ္း
မႈန္႔၊သံပုရာရည္၊ငံျပာရည္၊ဟင္းခတ္မႈန္႔တို႔ႏွင့္
အရသာအရည္အျဖစ္ေရာနယ္ပါ။
မႈန္႔၊သံပုရာရည္၊ငံျပာရည္၊ဟင္းခတ္မႈန္႔တို႔ႏွင့္
အရသာအရည္အျဖစ္ေရာနယ္ပါ။
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား အားလုံးေရာၿပီးခပ္ဖြဖြနယ္ပါ။
အရသာတစ္မ်ိဳ းထူးတဲ့ျမင္းခြာရြက္ႏွင့္ငါးနီတူေလွာ္သုပ္ေလးကိုသုံးေဆာင္ၾကည့္ပါ။
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား
No comments:
Post a Comment