ခရမ္းသီးမီးဖုတ္သုပ္
*******************
ခရမ္းသီးအ႐ွည္မ်ိဳး.........၂လုံး
ၾကက္သြန္နီ....................၂လုံး
ၾကက္သြန္ျဖဴ..................၅တက္
င႐ုတ္သီးစိမ္း.. ...............၃ေတာင့္
နံနံပင္.............................၃ပင္ခန္႔
ၾကက္သြန္ၿမိတ္...............၃ပင္
ၾကက္သြန္နီ....................၂လုံး
ၾကက္သြန္ျဖဴ..................၅တက္
င႐ုတ္သီးစိမ္း.. ...............၃ေတာင့္
နံနံပင္.............................၃ပင္ခန္႔
ၾကက္သြန္ၿမိတ္...............၃ပင္
ခရမ္းသီးကိုေရေဆးသန္႔စင္ၿပီး..မီးေအးေအးမွာဇကာ
ေလးခံၿပီးလွည့္ကင္ေပးပါ။
ေလးခံၿပီးလွည့္ကင္ေပးပါ။
ၾကက္သြန္နီ တစ္လုံးႏွင့္ၾကက္သြန္ျဖဴကိုနႏြင္းေလးမနည္းငယ္ႏွင့္ဆီခ်က္ ခ်က္ထားပါ။
က်န္တဲ့ၾကက္သြန္နီ၁လုံးနံနံပင္ႏွင့္င႐ုတ္သီးစိမ္းတို႔
ကိုပါးပါးလွီးပါ။
ကိုပါးပါးလွီးပါ။
ၾကက္သြန္ၿမိတ္ကိုေတာ့အလွဆင္ရင္ခပ္ေစာင္း
ေစာင္းလွီးေပးပါ။
ေစာင္းလွီးေပးပါ။
မီးဖုတ္ထားတဲ့ခရမ္းသီးကိုမိမိႏွစ္သက္သလိုအရြယ္ေတာ္အတုံးငယ္ေလးမ်ားတုံးၿပီးၾကက္သြန္နီစိမ္း၊င႐ုတ္သီးစိမ္း၊နံနံပင္၊ဆီခ်က္ႏွင့္အရသာထည့္ကာ
သမသြားေအာင္နယ္ေပးပါ။
သမသြားေအာင္နယ္ေပးပါ။
ၾကက္သြန္ၿမိတ္ေလးအလွဆင္ၿပီးသုံးေဆာင္ပါ။
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား
No comments:
Post a Comment