မဂၤလာပါ အာရွေရႊကမၻာေျမမွေႏြးေထြးစြာႀကိဳဆိုပါတယ္ အခုလိုအလည္လာေရာက္တဲ့အတြက္လည္းေက်းဇူးတင္ပါတယ္ အာရွေရႊကမၻာေျမသို႔အလည္ေရာက္ရွိလာၾကေသာ မိတ္ေဆြသူငယ္ခ်င္းမ်ားအားလံုးစိတ္ခ်မ္းသာကိုယ္က်န္းမာၿပီးေပ်ာ္ရႊင္ခ်မ္းေျမ့ၾကပါေစ

Saturday 23 January 2016

ၾကက္အခ်င္းတိုင္နဲ႔ဥဒိန္ ဆီျပန္မဆလာခ်က္နည္း


















ၾကက္အခ်င္းတိုင္နဲ႔ဥဒိန္ ဆီျပန္မဆလာခ်က္နည္း..ဒီခ်က္နည္းက lay ရဲ႕ေမေမဆီကနည္းကိုအတုယူၿပီးခ်က္ထားတာပါ႐ွင့္
=================
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
==========
#######
ၾကက္သား....၄၀သားခန္႔
င႐ုပ္ပုသီး....၄ေတာင့္
ၾကက္သြန္နီ.. .၃ဥ
ၾကက္သြန္ျဖဴ...၂တက္
ဂ်င္းလက္တစ္ဆစ္ခန္႔....၁တံုး
နႏြင္းမႈန္ ့.. ..လက္ဖက္ဇြန္း၁ဇြန္း
ဆား.......ထမင္းစားဇြန္းဝက္
ဟင္းခတ္မႉန္႔.. လက္ဖက္ဇြန္း...၁ဇြန္း
မဆလာ......အထုပ္ေသးတစ္ထုပ္
ျပဳလုပ္နည္း
=========
########
ၾကက္သားမ်ားကို.ေဆးေၾကာသန္႔စင္ၿပီး ဆား
နႏြင္း
ဟင္းခတ္မႉန္႔တို႔ျဖင့္နယ္ထားပါ။
င႐ုပ္ပုသီးကိုေရစိမ္ၿပီး
...ၾကက္သြန္နီ
....ၾကက္သြန္ျဖဴ
......ဂ်င္း
တို႔ကိုညႇက္ေအာင္ေရာေထာင္းထားပါ။
ဒယ္အိုးထဲဆီထည့္ၿပီး..ေထာင္းထားတဲ့င႐ုပ္သီးအႏွစ္မ်ားကိုေမႊးေနေအာင္ဆီသတ္ပါ။ၿပီးရင္ၾကက္သားထည့္ေၾကာ္ပါ။ေရစစ္ၿပီးေျခာက္ေအာင္ေၾကာ္ၿပီးေရအျမဳပ္ထည့္ကာအဖံုးပိတ္ၿပီးဆီျပန္တဲ့ထိထားကာ မဆလာေမႊးေမႊးအုပ္ၿပီး မီးပိတ္စားသံုးႏိုင္ပါၿပီး႐ွင့္။

Thida lay lay..

No comments:

Post a Comment