ဂ်ံဳက်ိဳ
heart emoticon
ျမန္မာအစားအစာတခုျဖစ္တဲ့ဂ်ံဳက်ိဳကိုလူတိုင္းစားဖူးၾကမယ္ထင္ပါတယ္အထူးသျဖင့္ငယ္ဘဝမွာၾကာမၾကာစားခဲ့ရဖူးတယ္။ခုလည္းငယ္ဘဝသတိရလို႔က်ိဳစားျဖစ္တယ္။ကိုယ္က်ိဳေတာ့မွမေလးရွားတရုပ္လူမ်ိဳးနဲ႔ စကၤာပူက မေလးလူမ်ိဳးေတြက"ဟယ္ဂ်ံဳက်ိဳလားအရမ္းႀကိဳက္တာအရမ္းစားေကာင္းတာ"တဲ့ေလေအာ္အဲ့ေတာ့မွကိုယ္ေတြဘဲငယ္ငယ္ကစားခဲ့ရတယ္ထင္တာေပါ့ေနာ္ ။ခုေတာ့သူမ်ားနိုင္ငံေတြမွာလည္းကေလးေတြကိုက်ိဳေက်ြးၾကတယ္ဆိုတာသိရတာေပါ့ေနာ္ smile emoticon
ဂ်ံဳက်ိဳက်ိဳနည္းကမခက္ပါဘူးဂ်ံဳေစ့ကိုေရေဆးၿပီးေရေတာ္ေတာ္မ်ားမ်ားထည့္ၿပီးျပဳတ္ထားပါတယ္ေကာက္ညင္းဆန္လက္တဆုပ္ထည့္ျပဳတ္ပါ။ က်ြန္မေတာ့ထမင္းေပါင္းအိုးနဲ႔ဘဲအဖံုးသာသာဟၿပီးတည္ထားလိုက္တယ္ေရခမ္းလာရင္မၾကာမၾကာေရထပ္ထည့္ေပးတယ္။ဒါေၾကာင့္ေရအခ်ိဳးေတာ့မေျပာေတာ့ဘူးေနာ္ ။ေတာ္ေတာ္ၾကာေတာ့ျပဳတ္ရပါတယ္၃နာရီေလာက္ျပဳတ္ထားၿပီးမၾကာၾကာေမြေပးပါ ။ ႏူးအိလာပါကထန္းလ်က္ကိုအရည္က်ိဳၿပီးစစ္ထည့္လိုက္ပါတယ္။ ႏူးအိလာပါကမိမိလိုခ်င္ေသာအပ်စ္အက်ဲကိုေရေရာၿပီးပြက္လာပါကအုန္းသီးဆံအုန္းနို႔တို႔ျဖင့္ထည့္ၿပီးသံုးေဆာင္နိုင္ပါၿပီ ။
ဂ်ံဳက်ိဳက်ိဳနည္းကမခက္ပါဘူးဂ်ံဳေစ့ကိုေရေဆးၿပီးေရေတာ္ေတာ္မ်ားမ်ားထည့္ၿပီးျပဳတ္ထားပါတယ္ေကာက္ညင္းဆန္လက္တဆုပ္ထည့္ျပဳတ္ပါ။ က်ြန္မေတာ့ထမင္းေပါင္းအိုးနဲ႔ဘဲအဖံုးသာသာဟၿပီးတည္ထားလိုက္တယ္ေရခမ္းလာရင္မၾကာမၾကာေရထပ္ထည့္ေပးတယ္။ဒါေၾကာင့္ေရအခ်ိဳးေတာ့မေျပာေတာ့ဘူးေနာ္ ။ေတာ္ေတာ္ၾကာေတာ့ျပဳတ္ရပါတယ္၃နာရီေလာက္ျပဳတ္ထားၿပီးမၾကာၾကာေမြေပးပါ ။ ႏူးအိလာပါကထန္းလ်က္ကိုအရည္က်ိဳၿပီးစစ္ထည့္လိုက္ပါတယ္။ ႏူးအိလာပါကမိမိလိုခ်င္ေသာအပ်စ္အက်ဲကိုေရေရာၿပီးပြက္လာပါကအုန္းသီးဆံအုန္းနို႔တို႔ျဖင့္ထည့္ၿပီးသံုးေဆာင္နိုင္ပါၿပီ ။
Sofia Food Paradise
No comments:
Post a Comment