မွ်စ္ခ်ိဳႏုရခိုင္ခ်က္
••••••••••••••••••••
••••••••••••••••••••
မွ်စ္ခ်ိဳႏုဝါ(ျပဳတ္ၿပီး).........၂၀က်ပ္သား
ေရႊပုစြန္ေျခာက္..............၁ဇြန္း
စိမ္းစားငါးပိ.. .................၂/၃ဇြန္း
င႐ုတ္သီးစိမ္း.. ..............၁၅ေတာင့္
မန္က်ည္းမွည့္...............အနည္းငယ္
နံနံပင္...........................အနည္းငယ္
ေရႊပုစြန္ေျခာက္..............၁ဇြန္း
စိမ္းစားငါးပိ.. .................၂/၃ဇြန္း
င႐ုတ္သီးစိမ္း.. ..............၁၅ေတာင့္
မန္က်ည္းမွည့္...............အနည္းငယ္
နံနံပင္...........................အနည္းငယ္
မွ်စ္ခ်ိဳႏုေလးေတြကိုေရဆူဆူမွာ၁၀မိနစ္ခန္႔ျပန္ျပဳတ္
ၿပီးထက္ျခမ္းခြဲပါ။
ၿပီးထက္ျခမ္းခြဲပါ။
အိုးေသးတစ္လုံးမွာစိမ္းစားငါးပိ၊ပုစြန္ေျခာက္၊င႐ုတ္သီးစိမ္းေတြကိုနႏြင္းမႈန္႔အနည္းငယ္ႏွင့္အတူေရခမ္း
ေအာင္ျပဳတ္ၿပီးညႇက္ေနေအာင္ေထာင္းပါ။
ေအာင္ျပဳတ္ၿပီးညႇက္ေနေအာင္ေထာင္းပါ။
ျမစ္ခ်ိဳႏုကို..ေရအနည္းငယ္ႏွင့္အတူအပူျပန္ေပးပါ။
ေထာင္းထားေသာအေရာကိုထည့္ပါ။
ေထာင္းထားေသာအေရာကိုထည့္ပါ။
ဆား၊ဟင္းခတ္မႈန္႔တို႔ျဖင့္အရသာသြင္းပါ။မန္က်ည္းမွည့္အႏွစ္ရည္ေလးေလာင္းထည့္ပါ။
နံနံပင္ေလးခပ္ၿပီးရင္စားသုံးႏိူင္တဲ့..မွ်စ္ခ်ိဳႏုရခိုင္ခ်က္
ေလးရပါၿပီ။
ေလးရပါၿပီ။
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား
No comments:
Post a Comment