မုန္႔လက္ေကာက္
ျမန္မာမုန္႔လက္ေကာက္ကိုအေနာက္တိုင္းမူျပဳထားတယ္ဘဲဆို
ပါေတာ့ေနာ္။ smile emoticon
ပါဝင္ပစၥည္း
******
ေကာက္ညင္းမႈန္႔ - ၃၀၀ ဂရမ္
ဆန္မႈန္႔ - ၃ဇြန္း
ေရ က်က္ေအး - ၃၀၀ ml
Baking Powder - ၂ဇြန္း လ႓က္ဇြန္း
ဆား - အနည္းငယ္
နွမ္း - တစ္ပန္းကန္
ျပဳလုပ္နည္း
******
ဇလံုတခုတြင္ပါဝင္ပစၥည္းမ်ားအားလံုးထည့္ၿပီးနံ႔ေအာင္နယ္ေပးပါ။ေရကိုျဖည္းျဖည္းဆီထည့္နွယ္ပါ။နွယ္ၿပီးပါကတနာရီခန္႔အဖံုးအုပ္ၿပီးနွပ္ထားပါ။
မုန္႔သားနွပ္ပါကမုန္လုံးတလံုးကို၂၅ဂရမ္အလံုးေလးမ်ားခ်ိန္ထားပါ။မုန္႔လံုးတလံုးဆီကိုျပားၿပီးအလယ္အေပါက္လုပ္၍နွမ္းျဖင့္ကပ္ၿပီးဆီပူတြင္ခ်ေၾကာ္ပါ။အေရာင္ရပါကဆယ္ယူၿပီးနွစ္သက္ရာ ထန္းလ်က္ရည္ ၊ပ်ားရည္၊ေခ်ာကလတ္ေဆာ့ျဖင့္တြဲဖက္သံုးေဆာင္နိုင္ပါၿပီ။
မွတ္ခ်က္ ။။ ဆီပူတြင္ခ်ေၾကာ္ပါကအၾကာႀကီးမေၾကာ္ရပါ။ဆီေပၚေပါေလာေပၚလာၿပီးအေရာင္ရလ်ွင္အျမန္ဆယ္ယူပါ။
Sofia Food Paradise
No comments:
Post a Comment