ခ်က္ရလြယ္...ကုန္က်စရိတ္လည္းသက္သာျပီး
ထမင္းျမိန္ေစတဲ့....
ထမင္းျမိန္ေစတဲ့....
ၾကက္သားရခိုင္ခ်က္
*******************
*******************
ဗမာၾကက္သား(အိမ္ၾကက္)............၁ျခမ္း
င႐ုတ္သီးစိမ္း................................၁၅ေတာင့္ခန္႔
ငါးပိ...............................................၁ဇြန္း
မန္က်ည္းသီးမွည့္..........................အနည္းငယ္
စပါးလင္.......................................၂ေခ်ာင္း
နံနံပင္..........................................အနည္းငယ္
င႐ုတ္သီးစိမ္း................................၁၅ေတာင့္ခန္႔
ငါးပိ...............................................၁ဇြန္း
မန္က်ည္းသီးမွည့္..........................အနည္းငယ္
စပါးလင္.......................................၂ေခ်ာင္း
နံနံပင္..........................................အနည္းငယ္
ၾကက္သားကိုေရေဆးသန္႔စင္ၿပီးအတုံးငယ္ေလးမ်ား
အျဖစ္တုံးကာဆား၊နႏြင္းမႈန္႔၊ဟင္းခတ္မႈန္႔အနည္း
ငယ္ျဖင့္အရသာနယ္ထားပါ။
အျဖစ္တုံးကာဆား၊နႏြင္းမႈန္႔၊ဟင္းခတ္မႈန္႔အနည္း
ငယ္ျဖင့္အရသာနယ္ထားပါ။
င႐ုတ္သီးစိမ္းကိုအညႇာေႁခြၿပီးငါးပိ၊နႏြင္းမႈန္႔တို႔ႏွင့္
အတူေရအနည္းငယ္ထည့္ကာေရခမ္းသည္အထိျပဳတ္ပါ။ေရခမ္းသြားၿပီဆိုရင္ညႇက္ေနေအာင္ေထာင္းပါ။
အတူေရအနည္းငယ္ထည့္ကာေရခမ္းသည္အထိျပဳတ္ပါ။ေရခမ္းသြားၿပီဆိုရင္ညႇက္ေနေအာင္ေထာင္းပါ။
အရသာနယ္ထားေသာၾကက္သားကိုစပါးလင္ဓားျပား႐ိုက္ထည့္ကာေရျမဳပ္႐ုံေလးထည့္ၿပီးျပဳတ္ပါ။
ၾကက္သားတစ္ဝက္က်က္ေလာက္အခ်ိန္မွာေထာင္းထားေသာငါးပိအေရာကိုထည့္ၿပီးဆား၊ဟင္းခတ္မႈန္႔၊
မန္က်ည္းသီးမွည့္အႏွစ္တို႔ျဖင့္အရသာသြင္းပါ။
မန္က်ည္းသီးမွည့္အႏွစ္တို႔ျဖင့္အရသာသြင္းပါ။
စားခါနီးမွနံနံပင္ေလးေပါင္းထည့္ၿပီးေမႊေပးပါ။
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား
No comments:
Post a Comment