မဂၤလာပါ အာရွေရႊကမၻာေျမမွေႏြးေထြးစြာႀကိဳဆိုပါတယ္ အခုလိုအလည္လာေရာက္တဲ့အတြက္လည္းေက်းဇူးတင္ပါတယ္ အာရွေရႊကမၻာေျမသို႔အလည္ေရာက္ရွိလာၾကေသာ မိတ္ေဆြသူငယ္ခ်င္းမ်ားအားလံုးစိတ္ခ်မ္းသာကိုယ္က်န္းမာၿပီးေပ်ာ္ရႊင္ခ်မ္းေျမ့ၾကပါေစ

Thursday 4 February 2016

သံုးေရာင္ျခယ္ၾကက္ဥေပါင္း ♡ Three Color Steam Egg

















သံုးေရာင္ျခယ္ၾကက္ဥေပါင္း ♡ Three Color Steam Egg

ၾကက္ဥေပါင္းေလးကိုဧည့္ဖိတ္ေတြမွာျဖစ္ျဖစ္ကိုယ္အိမ္မွာဘဲျဖစ္ျဖစ္သမရိုးက်ပံုစံမဟုတ္ဘဲတမ်ိဳးဆန္းျပားလွပေအာင္လုပ္စားၾကည့္ရေအာင္ေနာ္။
လိုအပ္ေသာပစၥည္း
**********
ၾကက္ဥ - ၄လံုး
ေဆးဘဲဥ - ၂လံုး
ဆားဘဲဥအစိမ္း - ၂လံုး
ပ်ားရည္ - စားပြဲတင္ဇြန္းတစ္ဇြန္း
ျပင္ဆင္ျပဳလုပ္နည္း
**********
၁။ဦးစြာၾကက္ဥေပါင္းရန္ေရေႏြးေပါင္းအိုးကိုအဆင္သင့္တည္ထားပါ။ ၂။ျကက္ဥကိုအကာနွင့္အနွစ္သီးသန္႔ခြဲၿပီးေခါက္ထားပါ။
အျမဳတ္မထေအာင္ေခါက္ပါ။ ၃။ေဆးဘဲဥကိုအခြံခြာၿပီးအတြင္းသားမာေအာင္ေရဆူတြင္ ခဏျပဳတ္ၿပီးအတံုးေလးမ်ားလွီးထားပါ။
၄။ဆားဘဲဥအစိမ္းကိုအကာနွင့္အနွစ္သီးသန္႔ထားပါ။
၅။ေပါင္းမည္ပန္းကန္သို႔ခြက္တြင္စကၠဴခင္းၿပီးေဆးဘဲဥလွီး ထားသည္ကိုထည့္ပါ။
၆။ၾကက္ဥအကာကိုပ်ားရည္နွင့္ဆားဘဲဥအကာတဝက္(အလကားမျဖစ္ေအာင္ရယ္ ဆားထည့္စရာမလိုေအာင္)ထည့္
ေခါက္ၿပီးေဆးဘဲဥေပၚမွထည့္ၿပီးေရေႏြးအိုးတြင္၁၅မိနစ္ခန္႔
ေပါင္းပါ။
၇။၁၅မိနစ္ေပါင္းၿပီးအျပင္ထုတ္ယူကာၾကက္ဥအနွစ္ကိုေခါက္
ၿပီးအေပၚမွေလာင္းထည့္ပါ။
၈။အေပၚဆံုးမွဆားဘဲဥအနွစ္ကိုထပ္ျခမ္းျခမ္းၿပီးစီထည့့္ကာ
၁၀မိနစ္ခန္႔ထပ္ေပါင္းပါ။
၉။ဆယ္မိနစ္ျပည့္ပါကက်က္မက်က္ၾကည့္ကာေပါင္းအိုးမွခ်ကာလွပစြာလီွးျဖတ္တည္ခင္းသံုးေဆာင္နိုင္ပါၿပီ။

Sofia Food Paradise 

No comments:

Post a Comment