ငါးဆမူစာFish Lumpia
လိုအပ္ေသာပစၥည္း
**********
ငါးအသား - ၃၀၀ ဂရမ္
လီမြန္ - တစ္လံုး
ငရုပ္ေကာင္း - အနည္းငယ္
parsley -အနည္းငယ္ (နံနံပင္ အစားထိုးနိုင္သည္)
ၾကက္သြန္နီ - တလံုး
ငရုပ္ပြ - တျခမ္း
မုန္လာဥနီ - ေသးေသးစိတ္ ၂ဇြန္း စားပြဲတင္
ၾကက္သြန္ျဖဴ - နွစ္ေျမာင္း
ပင္စိမ္း႐ြက္ - နွစ္ခက္
ရွီတာခီ - ၂ပြင့္
ၾကက္ဥ - တစ္လံုး
ဆား - လိုသေလာက္
ဟင္းခပ္မႈန္႔ - တစ္ဇြန္း စားပြဲတင္
ဆီ - ၁ဇြန္း ; ေၾကာ္ရန္ဆီ
ေကာ္ျပန္ဖတ္ - တစ္ထုပ္
ျပဳလုပ္နည္း
*******
(၁)ဦးစြာအရိုးမပါေသာငါးအသာ
(၂)ၿပီးလ်ွင္ငါးအသားကိုက်က္
(၃)ၾကက္သြန္နီ၊ျဖဴ၊ငရုပ္ခ်ိ
(၄)အေအးခံထားေသာငါးနွင့္ဆီသ
(၅)အရသာဆား၊ငရုပ္ေကာင္း၊ဟင္
(၆)အရသာအေပါ့အငန္ျမည္းကာၾကက
(၇)ေကာ္ျပန္ဖတ္ခင္းၿပီးနွစ္
Sofia Food Paradise
No comments:
Post a Comment