ကေလးလူႀကီးအႀကိဳက္......
ၾကက္ေတာင္ပံပ်ားရည္လူး
••••••••••••••••••••••••••••••
••••••••••••••••••••••••••••••
ၾကက္ေတာင္ပံ(CP)...၁၀ခုခန္႔
ပ်ားရည္....................၂ဇြန္း
သံပုရာရည္...............၁ဇြန္း
ခ်င္းေသးေသး.. ........၁တက္
င႐ုတ္ေကာင္းမႈန္႔......အနည္းငယ္
ပ်ားရည္....................၂ဇြန္း
သံပုရာရည္...............၁ဇြန္း
ခ်င္းေသးေသး.. ........၁တက္
င႐ုတ္ေကာင္းမႈန္႔......အနည္းငယ္
ၾကက္ေတာင္ပံေလးေတြကိုေရေဆးသန္႔စင္ၿပီးေရစစ္
ထားပါ။
ထားပါ။
မီးဖိုေခ်ာင္သုံးစကၠဴေလးအသုံးျပဳၿပီးေရေတြကုန္ေအာင္စုပ္ယူၿပီး၊ဆား၊သၾကား၊င႐ုတ္ေကာင္းမႈန္႔၊
ေထာင္းထားတဲ့ခ်င္းအႏွစ္ရည္တို႔ႏွင့္ေရာနယ္ၿပီး
(၁၅)မိနစ္ခန္႔ႏွပ္ထားပါ။
ေထာင္းထားတဲ့ခ်င္းအႏွစ္ရည္တို႔ႏွင့္ေရာနယ္ၿပီး
(၁၅)မိနစ္ခန္႔ႏွပ္ထားပါ။
ပ်ားရည္ႏွင့္သံပုရာရည္ကိုသမသြားေအာင္ေမႊေပးထားပါ။
Non-stick (မကပ္ေသာအိုး)မွာဆီကိုအပူေပးၿပီး
ၾကက္ေတာင္ပံေတြကိုေရႊညိဳေရာင္ရသည္အထိ
ေၾကာ္ယူဆီစစ္ပါ။
ၾကက္ေတာင္ပံေတြကိုေရႊညိဳေရာင္ရသည္အထိ
ေၾကာ္ယူဆီစစ္ပါ။
မီးဖိုေခ်ာင္သုံးစုတ္တံေလးအသုံးျပဳၿပီးေမႊထားတဲ့
ပ်ားရည္အေရာေလးကိုေနရာအနံ႔သုတ္လိမ္းေပးပါ။
ပ်ားရည္အေရာေလးကိုေနရာအနံ႔သုတ္လိမ္းေပးပါ။
င႐ုတ္ေတာင့္နီ၊နံနံပင္ေလးအလွဆင္လိုက္ရင္
စားခ်င္စဖြယ္ၾကက္ေတာင္ပံပ်ားရည္လူးေလးအရံသင့္ျဖစ္ေနပါၿပီ။
စားခ်င္စဖြယ္ၾကက္ေတာင္ပံပ်ားရည္လူးေလးအရံသင့္ျဖစ္ေနပါၿပီ။
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား
No comments:
Post a Comment