မဂၤလာပါ အာရွေရႊကမၻာေျမမွေႏြးေထြးစြာႀကိဳဆိုပါတယ္ အခုလိုအလည္လာေရာက္တဲ့အတြက္လည္းေက်းဇူးတင္ပါတယ္ အာရွေရႊကမၻာေျမသို႔အလည္ေရာက္ရွိလာၾကေသာ မိတ္ေဆြသူငယ္ခ်င္းမ်ားအားလံုးစိတ္ခ်မ္းသာကိုယ္က်န္းမာၿပီးေပ်ာ္ရႊင္ခ်မ္းေျမ့ၾကပါေစ

Saturday 23 January 2016

မွိဳသဃၤန္းသုပ္
























မွိဳသဃၤန္းသုပ္
••••••••••••••
မွိဳသဃ္န္းမွိဳ...........၁ဗူး(ႏို႔ဆီဗူး)
ၾကက္သြန္နီ.. ........၂လုံး
ၾကက္သြန္ျဖဴ.. .......၃တက္
င႐ုတ္သီးစိမ္း.. ......၅ေတာင့္
နံနံပင္..................အနည္းငယ္

မိွဳကိုသန္႔စင္ၿပီးအမွ်င္ငယ္ေလးမ်ားျဖစ္ေအာင္ခြဲထုတ္ပါ။
ဆားအနည္းငယ္ႏွင့္သံပုရာသီး(၁)စိတ္ညႇစ္ထားေသာေရေႏြးဆူဆူမွာ(၂)မိနစ္ခန္႔ျပဳတ္ၿပီးေရေအးေလာင္းေရညႇစ္ထုတ္ပါ။
ပါးပါးလွီးထားေသာၾကက္သြန္နီ၊ျဖဴ၊င႐ုတ္သီးစိမ္း၊နံနံပငိတို႔ႏွင့္အတူေရာၿပီးဆား၊သံပုရာသီး၊ဟင္းခတ္မႈန္႔ႏွင့္ပဲဆီသန္႔ေလးျဖင့္ခပ္ဖြဖြနယ္ေပးပါ။
ကြၽန္ေတာ္တို႔ေဒသရဲ႕အထူးေရပန္းစားေက်ာ္ၾကားလွတဲ့ရာသီစာခ်ဥ္ငံစပ္မိွဳသဃ္န္းသုပ္ေလးျဖစ္ပါတယ္။

ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား

No comments:

Post a Comment