မွိဳသဃၤန္းသုပ္
••••••••••••••
••••••••••••••
မွိဳသဃ္န္းမွိဳ...........၁ဗူး(ႏို႔ဆီဗူး)
ၾကက္သြန္နီ.. ........၂လုံး
ၾကက္သြန္ျဖဴ.. .......၃တက္
င႐ုတ္သီးစိမ္း.. ......၅ေတာင့္
နံနံပင္..................အနည္းငယ္
ၾကက္သြန္နီ.. ........၂လုံး
ၾကက္သြန္ျဖဴ.. .......၃တက္
င႐ုတ္သီးစိမ္း.. ......၅ေတာင့္
နံနံပင္..................အနည္းငယ္
မိွဳကိုသန္႔စင္ၿပီးအမွ်င္ငယ္ေလးမ်ားျဖစ္ေအာင္ခြဲထုတ္ပါ။
ဆားအနည္းငယ္ႏွင့္သံပုရာသီး(၁)စိတ္ညႇစ္ထားေသာေရေႏြးဆူဆူမွာ(၂)မိနစ္ခန္႔ျပဳတ္ၿပီးေရေအးေလာင္းေရညႇစ္ထုတ္ပါ။
ပါးပါးလွီးထားေသာၾကက္သြန္နီ၊ျဖဴ၊င႐ုတ္သီးစိမ္း၊နံနံပငိတို႔ႏွင့္အတူေရာၿပီးဆား၊သံပုရာသီး၊ဟင္းခတ္မႈန္႔ႏွင့္ပဲဆီသန္႔ေလးျဖင့္ခပ္ဖြဖြနယ္ေပးပါ။
ကြၽန္ေတာ္တို႔ေဒသရဲ႕အထူးေရပန္းစားေက်ာ္ၾကားလွတဲ့ရာသီစာခ်ဥ္ငံစပ္မိွဳသဃ္န္းသုပ္ေလးျဖစ္ပါတယ္။
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား
No comments:
Post a Comment